Tytöt Pääosassa Helsinki Cup -Turnauksessa

Päivämäärä:

Helsinki Cupiin odotetaan tänä vuonna noin 27 000 osallistujaa, ja tyttöjoukkueiden määrä on ennätyksellisen suuri, yli 300. Jalkapallon suosio tyttöjen keskuudessa on kasvanut merkittävästi Suomen maajoukkueen (Helmareiden) menestyksen ja muiden roolimallien vauhdittamana. Tytöt Pääosassa Helsinki Cup -Turnauksessa, Noin sitä pitää

Jalkapallosta on tullut kaikkien urheilulaji. Tytöillä on nyt erinomaisia kansainvälisiä roolimalleja, jotka innostavat heitä.

Tytöt Pääosassa Helsinki Cup -Turnauksessa
Tytöt Pääosassa Helsinki Cup -Turnauksessa

Helsinki Cupin turnausjohtaja Lotta Peitsi sanoi, että jalkapallo on yhä suositumpi laji Suomessa.

Helsinki Cup on Suomen suurin kansainvälinen tyttöjen turnaus.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana tyttöjoukkueiden kasvu turnauksessa on ollut huimaa, sillä osallistujamäärä on seitsenkertaistunut. Tänä vuonna on ilmoittautunut 303 joukkuetta, mikä on ennätys menneen 48-vuotisen historian aikana.

Helsinki Cup tarjoaa tytöille kolme eri luokkaa, jotka vaihtelevat eliittitasosta harrastustasoon. Tyttöjen taidoissa on huomattavia eroja, ja turnaus tarjoaa heille erilaisia mahdollisuuksia pelata kansainvälisiä joukkueita vastaan.

Tuhansia otteluita nurmikentillä ja turnauksen diskon tahdissa

Junioreiden jalkapalloturnauksen kolmas päivä käynnistyi sadoilla otteluilla. Kaikkiaan kuusipäiväisen turnauksen aikana pelataan noin 5 641 ottelua. Ottelut pelataan upeilla ja laadukkailla luonnonnurmikentillä pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Kenttäalueita on 22 ja pelikenttiä noin sata. Tänä vuonna Brahenin kenttä teki paluun remontin jälkeen, ja uusia pelipaikkoja ovat Tikkurilan urheilupuisto, Tapanilan ja Jätkäsaaren kentät.

Helsinki Cup on jalkapallon ympärille keskittyvä koko perheen tapahtuma. Paikalle odotetaan lähes 300 000 osallistujaa, joihin kuuluu osallistujia, kannattajia, vanhempia, joukkueenjohtajia, tuomareita, toimitsijoita, kesätyöntekijöitä, yhteistyökumppaneita ja katsojia.

Tänään keskiviikkona otteluiden lisäksi pelaajat esittelevät parhaita otteitaan Käpylässä Love the Ball Centerissä, jossa perinteinen turnausdisko kokoaa juniorit yhteen musiikin täyteiseen iltaan. Lavalle nousevat nuorten fanien suosikkiartistit rap-skenestä, Seksikäs Suklaa ja Yläkerta. Helsinki Cup jatkuu lauantaihin 15. heinäkuuta 2023 asti, jolloin Olympiastadionilla pelataan A-finaalit.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Jaa viesti:

Suosittu

Lisää tällaista
Liittyvät

Suomen historiallinen NATO-jäsenyys vahvistaa turvallisuutta ja vakauttaa Pohjolaa

Suomi liittyy NATOon: merkittävä muutos ulko- ja turvallisuuspolitiikassa Suomen suurlähettiläs...

Pelicans vs Tappara kumpi voittaa?

Ennusteemme 7. lokakuuta pelattavan ottelun voittajasta on Tappara. Tilastojen tarkistus Aiemmat...

Miten lomaraha lasketaan: Yksityiskohtainen opas

Lomaraha on erityinen etuus, jonka monet työntekijät saavat osana...

TPS Pelit

TPS:n joukkueanalyysi, vahvuudet ja heikkoudet TPS Pelit, TPS on yksi...